12.10.2013, door Samuel Borst
48352

Als vrouw op zoek naar een man? Neem het heft in eigen hand!

vrouw zoekt man edarling
Het is een koude namiddag. De regen laat de straten spiegelen, desondanks zijn er nog veel mensen onderweg. Zo ook een ouder echtpaar. Hij, die weet dat zij niet graag nat wordt, houdt haar een paraplu boven het hoofd. Jaloers kijk Anne toe, dat wil zij ook, alleen heeft zij noch een partner, noch een paraplu. Ze is op zoek naar haar grote liefde!

Vrouw zoekt een man; iemand die voor haar klaarstaat

“Hoe fijn zou het zijn om iemand te hebben die mij beschermt tegen de regen en voor mij een paraplu vasthoudt?”, denkt ze bij zichzelf. Wat bedroefd loopt ze verder langs de etalages van de winkels. Ze is al vijf jaar alleen en wil niets liever dan een partner om haar leven mee te delen. Ze is op zoek naar een man die haar begrijpt, die naar haar luistert wanneer zij ’s avonds thuiskomt en die voor haar klaarstaat in zowel goede- als in slechte tijden.

Op de hoek van de straat loopt ze bij een café naar binnen. Ze gaat aan een onbezette tafel zitten en bestelt een cappuccino. Ze pakt een krant van tafel en begint erin te bladeren. Haar ogen vallen op de contactadvertenties. Terwijl ze de advertenties doorleest, bedenkt ze zich dat het misschien helemaal nog niet zo’n slecht idee is om zich bij een datingbureau in te schrijven “Ik kan het natuurlijk altijd proberen”, en al dromend verplaatst ze haar arm die haar cappuccino in één beweging laat omvallen.

vrouw zoekt man edarling

Hij, die zijn grote liefde zoekt

Al een half uur zit hij aan een tafel op zijn laptop te internetten. Hij is op zoek naar een datingsite die bij hem past. Hij heeft al sinds zijn scheiding twee jaar geleden geen relatie meer gehad en mist een vrouw in zijn leven. Hij is op zoek naar een vrouw die net zo in het leven staat als hij.

Al denkend observeert hij zijn omgeving. Naast hem zit een vrouw aan tafel, “Wat een aantrekkelijke vrouw” denkt hij, en kijkt weer terug op zijn scherm. Zijn aandacht wordt getrokken door de titel van een advertentie: “Vrouw zoekt man", hij leest verder: "Een spontane vrouw, 44 jaar, één meter zeventig lang is op zoek naar een eerlijke en lieve man voor een serieuze relatie." Op het moment dat hij besluit zich in te schrijven bij een datingsite, stoot de vrouw naast hem haar cappuccino om.

“Nee hè!” Ze mompelt wat en probeert de vlekken uit haar kleren te krijgen. “Laat me je helpen”, zegt hij en biedt zijn servet aan. De serveerster arriveert met een doekje waarna de tafel en de vloer al snel weer blinken. “Dit overkwam mij gister nog” zegt hij met een begrijpende glimlach, “mag ik je een nieuwe aanbieden?” “Ja, graag”, zegt ze en glimlacht nog wat ongemakkelijk. Hij glimlacht terug, pakt zijn laptop in en gaat bij haar aan tafel zitten...

Wacht je liever op die toevallige ontmoeting, of neem je het heft in eigen hand, door jezelf vandaag nog aan te melden?

Totaal aantal stemmen
Beoordeling:
Beoordeling van dit artikel. Gemiddeld: 3.07 van 5 gebaseerd op 537
Comments